Om oss

Ett rent nöje och på ett personligt plan

Vi har många års erfarenhet av projektledning och engineering från flera olika typer av evenemang. Vi kan erbjuda den erfarenheten tillsammans med rätt teknik för varje tillfälle.

Att skapa djupa intryck handlar ofta mycket om pengar, men även om kunskap och kreativitet. Med rätt kunskap och vilja kan man uppnå mycket med relativt lite pengar.

Vår kunskap kan helt enkelt få dina resurser att räcka längre och ditt budskap att fastna djupare.

Vet du precis vad och vilken teknik du vill ha kan vi hjälpa dig att ta fram just den. Är du osäker på vad du behöver för att nå ditt mål kan vi hjälpa till att berätta vilken teknik som finns, vad den kan göra och hur den kan användas för dig.

Konkret kan vi hjälpa dig med tips idéer och reell teknisk fakta vid planering av ett evenemang. Det kan handla om frågor kring allt från logistik till teknik:

”Vilka tekniska hjälpmedel behövs för att alla skall höra och se bra?”

”Hur skriver man ett effektivt körschema för att undvika misstag och få evenemanget att flyta smidigt?”

”Hur förvandlar vi vårt lager till en oförglömlig fest- och möteslokal?”

”Hur lång tid tar det för deltagarna att hinna lämna lokalen för att kunna dricka kaffe och vara tillbaka i tid för nästa programpunkt?”

Vid genomförandet är vi sedan med och sköter tekniken åt dig så att du kan känna dig trygg hela vägen tills gästerna har lämnat och all teknik är nerplockad igen.

Vi kan hjälpa dig oavsett om du skall nå ut till en liten eller stor publik. Vi har teknik och kunnande för att göra det möjlig.

Vi har vana att arbeta med ljud-, ljus- och bildteknik för mässor, miljöer, utställningar, konferenser, teater, event, video eller ljudinspelningar.

Vår målsättning är att det skall vara lätt att jobba med oss och att det skall finnas en trevlig atmosfär omkring oss när vi jobbar. På så sätt har vi under åren haft många goda samarbeten med många glada och nöjda kunder.

Verksamheten startade redan 1995 som en enskild firma men har sedan 2013 övergått till aktiebolagsform. Vi har därmed från 2015 tjugo år inom branschen.

Underverk i Väst Media och Teknik är en bifirma till Stormfyren AB