Evenemang

Någon form av speciell händelse...

Det finns många namn på händelser där människor möts och där intryck lämnas genom olika former av upplevelser: mässor, utställningar, konferenser, teater, event och designade miljöer i anknytning till dessa.

Det spelar ingen roll om det är aktieägarna på den stora bolagsstämman som skall få en positiv upplevelse av vilket professionellt företag de är delägare i, eller de anställda på det lilla åkeriet som skall tackas för ett bra jobb med en firmafest och få några strategiskt genomtänkta ord från chefen. Ljud, ljus och bildteknik gör skillnad.

Med rätt lampa kan du färga in rummet till önskad stämning, framhäva talaren i ett behagligt sken på den smakfulla scenen eller skaka loss lite stelhet i ett ljushav på dansgolvet. Vi kan ljussätta en trädgård eller en hel park i anslutning till evenemanget om du önskar bara för att helhetsintrycket skall bli starkare för deltagarna.

Med rätt ljudutrustning kan du presentera en behaglig mingelmiljö där musiken aldrig låter det bli pinsamt tyst men heller inte överröstar konversationen. Rätt utrustning låter talaren presentera sitt budskap med en större dynamik och mindre ansträngning. Kanske behöver några i publiken hjälp av en hörselslinga för att ta del av budskapet.

Skall det visas bild på en stor skärm eller på många mindre för att alla skall se optimalt? Kanske vill du streama ljud och bild så att fler kan ta del av budskapet utan att vara på plats?

Vi hjälper dig att nå ut med ditt budskap och skapa rätt stämning oavsett om det handlar om en utställning, en mässmonter, ett teaterprojekt, en talarscen, ett musikframträdande, ett reklamevent, en konferens, eller ett informationsmöte på verkstadsgolvet för de anställda.

Vi hjälper dig att göra ditt evenemang till en minnesvärd händelse.